TL;DR: До 10 март можете да спечелите Ultimate AI, ChatGPT и Python

...
TL;DR: До 10 март можете да спечелите Ultimate AI, ChatGPT и Python
Коментари Харесай

Разгледайте Python и научете как да създавате базирани на изкуствен интелект чатботове с 20% спестявания от този пакет

TL;DR:  До 10 март можете да спечелите Ultimate AI, ChatGPT и Python Пакет за програмиране само за $31,99 с код ENJOY20!

ChatGPT може да получи неприятна известност за бълване на грешки, въпреки и да звучи по този начин, като че ли знае какво споделя (това не е сянка за никого!), само че това е много незабравим инструмент, в случай че единствено знаете по какъв начин да го боравите вярно. Всъщност, ако програмирате вярно ChatGPT, можете да го накарате да създава мечтаните от вас резултати.

Точно това има за цел да научи пакетът Ultimate AI, ChatGPT и Python Programming Bundle и до 10 март можете да го получите в продажба единствено за $31,99. Просто не забравяйте да въведете кода ENJOY20 при заплащане!

Този пакет за образование съдържа 14 курса, ръководени от специалисти, и над 80 часа образование. Уроците се преподават от създателя на Codemy Джон Елдър и софтуерния инженер Хюго Феро, като и двамата имат богат опит в софтуерната промишленост, тъй че можете да очаквате да получите качествено образование...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР